(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
موتور جستجوی گوگل بزرگترین غول اینترنتی امروزی است و گوگل ابزارهای زیادی برای تجزیه و تحلیل آمار در این موتور جستجو ایجاد کرده است. گوگل آنالیتیکس یکی از این ابزارهای خوب و قدرتمند است که به شما کمک می کند تا با رفتار کاربران در اینترنت آشنا شوید و بر همین اساس شما را در زمینه های مختلف تقویت کنید. با این مقاله همراه باشید تا با هم این ابزار قدرتمند را بررسی کنیم. در این مقاله سعی کرده ایم اصول اولیه ابزار گوگل آنالیتیکس را بررسی کنیم تا بتوانید با امکاناتی که این ابزار رایگان ارائه می دهد بیشتر آشنا شوید و اگر نحوه استفاده از این ابزار را نمی دانید بلافاصله آن را یاد بگیرید.
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)

در مورد گوگل آنالیتیکس
زمانی که فردی تصمیم می گیرد صاحب یک کسب و کار اینترنتی شود، یکی از ابزارهای مهم و مهم برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی، وب سایت است. طبیعی است که مدیریت و مدیریت قسمت های مختلف یک وب سایت به قابلیت های متفاوتی نیاز دارد. برای هر بخش، دستگاه های نظارتی و کنترلی خاصی وجود دارد که در هر یک از این ابزارها تخصص دارند که علاوه بر اینکه یکی از بهترین مهارت های انسانی هستند، تأثیر بسزایی در نوع مدیریت کسب و کار اینترنتی دارند.
در این مقاله اطلاعاتی در مورد یکی از ابزارهای تجزیه و تحلیل وب که توسط گوگل توسعه یافته و به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد به نام گوگل آنالیتیکس ارائه می دهیم و اطلاعات دقیقی برای درک هدف و کاربرد این ابزار و نحوه استفاده از آن ارائه می دهیم. برای مرور وب سایت هایی که دوست داریم.
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
گوگل آنالیتیکس چیست؟
گوگل آنالیتیکس یکی از بهترین و قدرتمندترین ابزارهایی است که به شما کمک می کند رفتار کاربران را در وب سایت خود بشناسید و آنها را در زمینه های مختلف تقویت کنید. گوگل آنالیتیکس یک سرویس تجزیه و تحلیل وب ارائه شده توسط گوگل است که ترافیک وب سایت را ردیابی و گزارش می کند.
راه اندازی سرویس Google Analytics در سال 2005 آغاز شد. در سال 2019، طبق آمار، گوگل آنالیتیکس پر استفاده ترین سرویس تحلیل وب سایت بوده است.
گوگل آنالیتیکس از یک SDK استفاده می کند که مخفف یک کیت توسعه نرم افزار است که به آن اجازه می دهد داده ها (اطلاعات) را از سیستم عامل های مورد استفاده در تلفن های همراه، یعنی IOS و Android جمع آوری کند. این ابزار به شما امکان نظارت بر وب سایت ها، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی را می دهد. علاوه بر این، می توانید گزارش هایی را پیکربندی کنید که کاملاً مطابق با معیارهای مورد نظر شما سفارشی شده باشند.

ویژگی های ارائه شده توسط Google Analytics( گوگل آنالیتیکس )
اساسا گوگل آنالیتیکس جریان ترافیک ورودی به سایت شما را تجزیه و تحلیل می کند و اطلاعات به دست آمده از این تحلیل را به صورت گروهی در اختیار شما قرار می دهد. این گروه از اطلاعات را می توان به سه سوال زیر طبقه بندی کرد:
کاربران چگونه به سایت ما دسترسی پیدا می کنند؟
رفتار کاربرانی که از سایت ما بازدید می کردند چگونه بود؟
آیا کمپین های ما نتیجه می دهند؟
گوگل آنالیتیکس به این سوال پاسخ می دهد که کاربران از چه منبعی وارد وب سایت شما شده اند یا هر کاربر چه مدت در وب سایت شما مانده و با بازدید از صفحات مختلف وب سایت شما اعلام کرده است. نحوه استفاده کاربران از آن به سوال شما پاسخ می دهد با این حال، خوب است بدانید که گوگل آنالیتیکس اطلاعات استراتژیک و فنی بسیار خوبی ارائه می دهد، مانند:
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
قطعاتی که کاربران بیشتر دوست دارند.
کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربران برای رسیدن به سایت شما.
اطلاعات فنی در مورد کاربران؛ مانند نوع دستگاه و مرورگر مورد استفاده برای بازدید از سایت شما.
یکی از مواردی که گوگل آنالیتیکس را به یک ابزار عالی تبدیل می کند، سازگاری آن با سایر سرویس های گوگل است. بنابراین می توانید به راحتی تجزیه و تحلیل را با ابزارهایی مانند Google Adwords، Blogger یا YouTube ترکیب کنید. در واقع می توانید تجزیه و تحلیل را با ابزارهای گوگل که ترافیک و بازدیدها را ردیابی می کنند ترکیب کنید.
اطلاعاتی که ممکن است توسط Google Analytics جمع آوری شود
در این بخش، به بررسی داده های گوگل آنالیتیکس خواهیم پرداخت و با آن چه کاری می توانید انجام دهید. به طور کلی، 3 نوع اطلاعات را می توان از طریق Google Analytics جمع آوری کرد:

1- اطلاعات در مورد نحوه جذب کاربران (داده های جذب کاربر)
در این بخش می توانید ترافیک سایت خود را بررسی کنید. به عبارت دیگر، آیا این بخش شامل اطلاعاتی در مورد محل دسترسی کاربران به سایت شما است؟ بسیاری از آنها از طریق جستجوهای ارگانیک از گوگل به دست می آیند، برخی با ورود به یک وب سایت با وارد کردن یک URL مستقیم در نوار آدرس و برخی از رسانه های اجتماعی و سایر منابع … در این بخش اطلاعاتی در مورد روش های بازاریابی آنلاین; نقش تعیین کننده ای در آوردن حداکثر بازدیدکننده به وب سایت دارد.
2- داده های رفتار کاربردر گوگل آنالیتیکس
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
اطلاعات در مورد رفتار کاربر می تواند راهنمای بهبود وب سایت باشد. این اطلاعات در هنگام بازدید کاربر در وب سایت جمع آوری می شود و شامل موارد زیر است: بازدید کننده چه مدت در وب سایت شما ماند؟ اولین و آخرین صفحه ای که مخاطبان صفحه را مشاهده کردند چه بود؟ مسیریابی وب سایت شما چگونه است؟ در این بخش، استفاده از تحلیل های مختلف برای شناسایی صفحاتی که کاربر برای مدت طولانی در آن ها (گیر) بوده است و رفع مشکلاتی که کاربران در این صفحات با آن مواجه هستند، حائز اهمیت است. به این ترتیب با کمترین لغزش مشتری می شوند.
3- تبادل اطلاعاتدر گوگل آنالیتیکس
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
بازگشت سرمایه یا بازگشت سرمایه در کسب و کار اینترنتی عامل بسیار مهمی است که نمی توان آن را نادیده گرفت. استفاده از دادههای تبدیل به شما کمک میکند تبدیلهای کلی را ردیابی کنید و درآمد خود را از منابع کسبوکار آنلاین محاسبه کنید. ابزار Google Analytics کد ردیابی تبدیل را تولید می کند که می تواند به صفحات وب با درآمد تبدیل پیوند داده شود.
گوگل آنالیتیکس
چگونه داده های کاربران را جمع آوری می کند؟در گوگل آنالیتیکس
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
Google Analytics از بلوک های کد جاوا اسکریپت تعبیه شده در صفحات وب سایت برای جمع آوری اطلاعات در مورد کاربرانی که از سایت شما بازدید می کنند استفاده می کند. هنگامی که یک کاربر وب سایت صفحه را مشاهده می کند، این کد جاوا اسکریپت به فایل جاوا اسکریپت اشاره می کند و سپس یک کار ردیابی تحلیلی را اجرا می کند. کار ردیابی داده های مربوط به درخواست صفحه را از طریق روش های مختلف بازیابی می کند و این اطلاعات را از طریق لیستی از پارامترهای مربوط به درخواست تصویر تک پیکسلی به سرور تجزیه و تحلیل ارسال می کند.
از آنجایی که پیکربندی وبسایت شما و نیازهای گزارشدهی ممکن است با تنظیمات استاندارد متفاوت باشد، بهتر است کل فرآیند نظارت را درک کنید تا مطمئن شوید که گزارشهای شما دادههای مورد انتظارتان را ارائه میدهند. به این ترتیب، میتوانید نحوه سفارشیسازی ردیابی آنالیتیکس را متناسب با وبسایت خود مشاهده کنید. داده هایی که توسط Google Analytics برای ارائه تمام اطلاعات گزارش شما استفاده می شود از این منابع می آیند:
درخواست HTTP از کاربر
اطلاعات سیستم یا مرورگر
کوکی
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
یک درخواست HTTP برای هر صفحه وب حاوی اطلاعاتی درباره مرورگر و رایانه ای است که درخواست را ارسال کرده است، مانند نام میزبان، نوع مرورگر و زبان. هنگامی که تمام این اطلاعات جمع آوری شد، به عنوان یک لیست طولانی از پارامترهای مربوط به درخواست تصویر GIF تک پیکسلی به سرورهای Analytics ارسال می شود. داده های موجود در درخواست GIF به سرورهای Google Analytics ارسال می شود، سپس پردازش می شود و در گزارش های شما گنجانده می شود.
جاوا اسکریپت اکنون 25 ساله است که به برنامه نویسان و برنامه نویسان امکان می دهد تا وب سایت ها را تعاملی کنند. برخلاف متن، صفحات HTML فقط خواندنی هستند. این بدان معناست که یک صفحه HTML بدون کمک زبانی مانند جاوا اسکریپت به شما اجازه لینک دادن به سایت را نمی دهد. به عنوان مثال، نمی توانید متن و رایانه خود را تغییر دهید یا به سرور متصل شوید.
این محدودیت اضافی برای جاوا اسکریپت به وجود می آید زیرا یک زبان استاندارد است، به این معنی که اکثر مرورگرها می توانند از دستورالعمل های نوشته شده در جاوا اسکریپت استفاده کنند و تعامل بیشتری را ارائه دهند. اما مهمتر از همه برای گوگل آنالیتیکس، جاوا اسکریپت به رایانه شما اجازه میدهد تا پیامهایی را به سایر رایانههای متصل به اینترنت ارسال و دریافت کند.
وقتی از وبسایتی بازدید میکنید که Google Analytics را فعال کرده است، وبسایت از رایانه شما میخواهد تا به طور موقت دستورالعملهای جاوا اسکریپت خاصی را از Google Analytics بارگیری کند. این کد به نوبه خود به مرورگر شما می گوید که برخی از داده های مهم را به سرورهای Google ارسال کند. جمع آوری داده ها ممکن است شامل صفحه وب خاصی باشد که بازدید می کنید، اطلاعات فنی در مورد رایانه شما، نحوه ورود شما به سایت یا نحوه پیمایش در سایت.
تحقیقات نشان می دهد که حدود 50 درصد از وب سایت های موجود در اینترنت از Google Analytics استفاده می کنند. به این معنی که اکثر اوقات شما آنلاین هستید و از سایت های زیادی بازدید می کنید، اطلاعات شما به سرورهای گوگل ارسال می شود. ممکن است دچار مشکل شوید زیرا بسیاری از مسائل مربوط به حریم خصوصی وجود دارد که ممکن است نخواهید هنگام جمع آوری اطلاعات دیده شوید. خوشبختانه گوگل این نگرانی را جدی گرفته و آن را در طراحی گوگل آنالیتیکس گنجانده است.
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
گوگل آنالیتیکس به جای جمع آوری اطلاعات در مورد کاربران خاص و گره زدن آنها به نام آنها، به آنها توصیه می کند که اطلاعات ناشناس ارائه دهند.
چرا مهم است بدانید که گوگل آنالیتیکس داده ها را جمع آوری می کند؟
دو روش مهم برای گوگل آنالیتیکس برای جمع آوری داده ها وجود دارد که باید برای هر صاحب سایت مهم باشد:
کاربرانی که جاوا اسکریپت را فعال یا غیرفعال نکرده اند در Google Analytics قابل مشاهده نیستند.
Google Analytics به وبسایتها اجازه نمیدهد تا تعاملات سطح کاربر را عمیقاً دنبال کنند.
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
مهم ترین داده های گوگل آنالیتیکس چیست؟
تمام آماری که از گوگل آنالیتیکس دریافت می کنید بر اساس رفتار کاربر است. و در نتیجه آنالیتیکس از پارامترهای مختلفی استفاده می کند که در اینجا به معرفی و تشریح پارامترهای مهم برای اندازه گیری اندیکاتورهای مختلف موقعیت می پردازیم. به خاطر داشته باشید که تمام آماری که از گوگل آنالیتیکس به دست می آورید برای بازاریابی وب سایت و کسب و کار شما مهم هستند. و در هر جایی استفاده خواهد شد پس لطفا این پارامترها را جدی بگیرید.
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
میانگین زمان صرف شده در صفحه
این پارامتر یک شاخص برای محاسبه مدت زمانی است که هر بازدیدکننده در سایت شما صرف کرده است. به یاد داشته باشید که این یک پارامتر متوسط و نشانگر حضور همه کاربران در صفحات وب سایت شما است و نه یک شاخص برای هر کاربر. پارامتر “میانگین زمان در صفحه” به شما کمک می کند تا موضوعات مهم زیر را بررسی کنید:
کاربر چقدر به خواندن مقاله علاقه مند است؟
میانگین سرعت صفحه چقدر است؟
کاربر چقدر درگیر سایت است؟
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
یکی از کاربردهای جالب این پارامتر درک رابطه بین محتوا و مدت زمان ماندگاری آن در صفحه است. تصور کنید سایت شما دارای اطلاعات و تصاویر بسیار و اطلاعات متنوعی است، اما زمانی که کاربران در آن صفحه می گذرانند با حجم محتوای آن صفحه برابری نمی کند.
به عنوان مثال، شما محتوایی دارید که خواندن آن 10 دقیقه طول می کشد، اما میانگین خواندن از تجزیه و تحلیل تنها دو دقیقه است. این موضوع نشان دهنده وجود مشکل است و با بررسی محتوای صفحه می توانید مشکل را پیدا کنید. در برخی موارد ممکن است این مشکل به دلیل عدم جذابیت مطالب باشد و در موارد دیگر خطای ناآگاهی باشد که باعث لود نشدن صحیح صفحه برای کاربران می شود.
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)

زمان صرف شده در یک صفحه یک شاخص مهم برای همه وب سایت ها است. به خصوص وب سایت هایی که سعی می کنند از طریق محتوا ارزشی را به کاربران ارائه دهند. با این حال، برای هر صفحه ای در وب، طول انیمیشن به معنای بیشترین موفقیت مخاطب و در نتیجه موفقیت آن صفحه یا وب سایت است.
منابع
کاربران شما از کجا به سایت شما می آیند؟ دانستن اینکه کاربران شما از چه منابعی به سایت شما مراجعه می کنند بسیار مفید است. زیرا در گام اول سعی می کنیم حضور خود را در آن منبع تقویت کنیم تا در نهایت نتایج بهتری حاصل شود.
(برای دریافت خدمات طراحی سایت – پشتیبانی سایت – تولید محتوا – ادمین اینستاگرام به دیسلر مراجعه کنید)
فرض کنید لینک یکی از مقالات خود را در یک سایت انجمن مرتبط با موضوع خود قرار داده اید و روزانه بیش از 10 نفر روی آن کلیک کرده و از سایت شما بازدید می کنند یا بدون اینکه از سایت خود اطلاعی داشته باشید. برای افزایش اعتماد. در انشا. به ویژه مدیران سایر وب سایت ها لینک شما را در صفحات خود قرار داده اند. در این صورت جدول آدرس سایت منبع و همچنین تعداد افرادی که آن را دیده اند را نشان می دهد.
علاوه بر این، این جدول همچنین حاوی داده های تولید شده توسط موتورهای جستجو است. به این ترتیب می توانید متوجه شوید که چند درصد و چند کاربر از کدام موتور جستجو به سایت شما وارد شده اند. در نهایت باید بدانید که داشتن اطلاعات از سایت هایی که کاربران را برای شما ارسال می کنند بسیار مهم است. زیرا در ابتدا به شما کمک می کنند تا لینک های قوی تری با این سایت های مرجع ایجاد کنید و سپس باید به خاطر داشته باشید که برای کسب جایگاه بهتر در گوگل باید لینک های ارزشمندی از سایت خود در سایت های قدرتمند داشته باشید و آن هم از طریق داده ها. که Google Analytics در دسترس شماست.
علایق و سلایق در گوگل آنالیتیکس
یکی از جنبه های اصلی و مهم بازاریابی، شناخت مشتریان هدف است. علایق و سلایق آنها چیست و چه چیزی می توانید به آنها پیشنهاد دهید تا آنها را به سایت خود علاقه مند کنید. درک علایق و نگرانی های مشتریان شما یک ضرورت بازاریابی محتوا است. اگر می خواهید با مشتریان خود تعامل داشته باشید، باید بدانید. تجزیه و تحلیل علایق هر دسته از مشتریان شما را بر اساس سن و جنسیت تعیین می کند. فرض کنید گروه بزرگی از کاربران شما علاقه مند به کسب اطلاعات در مورد فناوری و اخبار علمی هستند. این یک فرصت عالی برای شماست تا با تولید محتوای مرتبط در این زمینه و جذب مشتریان بیشتر، بازاریابی محتوای عالی انجام دهید. همچنین اگر می خواهید کمپین های تبلیغاتی مختلفی راه اندازی کنید، داده های این قسمت از تجزیه و تحلیل کمک زیادی به شما می کند.
نحوه تعیین اهداف در گوگل آنالیتیکس
بدون شک یکی از نقاط قوت گوگل آنالیتیکس این است که به شما امکان نظارت بر اثربخشی کمپین های بازاریابی خود را می دهد. این تنها در صورتی برای شما امکان پذیر است که بدانید چگونه اهداف درستی را تعیین کنید (آن چیزی که در تحقیق به آن اهداف می گوییم) و تنها در این صورت است که می توانید بر اساس اطلاعات به دست آمده تصمیم درستی برای کمپین بگیرید. تحقیق به شما امکان می دهد اهداف متفاوتی را تعیین کنید. از مدت زمان بازدید از صفحه گرفته تا اطلاعات دقیق تری مانند تعداد صفحات بازدید شده، تعداد بازدید کاربران یا تعداد کاربرانی که بر روی ناحیه خاصی در صفحه مورد نظر شما کلیک کرده اند.
Google Analytics یک هدف پیش فرض دارد اما جالب اینجاست که این پلتفرم قدرتمند امکان ویرایش و شخصی سازی این اهداف را نیز به شما می دهد. 4 مهم ترین هدف پیش فرض در تحلیل عبارتند از:
مقصد: شرایط دقیقی را که می خواهید مورد بررسی قرار دهید را مشخص کنید.
مدت زمان: مدت زمانی که کاربر در سایت شما می گذراند را ثبت کنید.
صفحات در هر جلسه: گزارش تعداد صفحات مشاهده شده در طول بازدید از وب سایت شما.
رویداد: یک عمل تعریف شده به عنوان یک رویداد را اجرا می کند.
برخی از سوالات متداول در مورد Google Analytics
در این قسمت از مقاله به برخی از سوالاتی که در مورد گوگل آنالیتیکس و چرایی استفاده از آن مطرح می شود می پردازیم و همچنین به این سوالات پاسخ خواهیم داد:
چگونه گوگل آنالیتیکس به رتبه بندی وب سایت من کمک می کند؟
اگر با اصول سئو آشنا هستید و همیشه در سایت خود کار می کنید; شما یاد خواهید گرفت که چگونه یک قدم جلوتر بروید و رتبه خود را با Google Analytics بهبود بخشید. اگر در رتبه 5 گوگل هستید، هدف خود را بالاتر ببرید. ابزارهای گوگل آنالیتیکس به شما در رسیدن به این هدف کمک می کند. به عنوان مثال، از کلمات کلیدی پرکاربرد کمک بگیرید و با کار بر روی آنها ترافیک را افزایش دهید. در این صورت رتبه وب سایت شما بهبود می یابد. یا به عنوان مثالی دیگر، این ابزار می تواند به شما کمک کند ببینید کدام صفحات وب سایت شما برای کاربران جذاب تر است، بنابراین کار بر روی آن صفحات و استفاده از کلمات کلیدی از آن صفحات، شما را به بهبود رتبه وب سایت خود نزدیک می کند.
چگونه با گوگل آنالیتیکس رقبا را تجزیه و تحلیل کنیم؟
یکی از کاربردهای این ابزار کسب اطلاعات در مورد حجم ترافیک رقبای خود است. این به شما کمک می کند تا تعداد بازدیدکنندگان را بین خود و رقبای خود مقایسه کنید سپس بهتر است تفاوت عملکرد آنها و من را بررسی کنید و به یک نتیجه مناسب برسید. در این صورت سعی می کنید مطالب مفید و موثرتری را منتشر کنید.
گوگل آنالیتیکس چه اطلاعات مفیدی در مورد کلمات کلیدی ارائه می دهد؟
بدیهی است که برای حفظ ترافیک و افزایش بازدید در گوگل باید رتبه خوبی کسب کنید. گوگل آنالیتیکس کلمات کلیدی و عبارات جستجو را در گوگل نشان می دهد. همچنین سوال کاربر و سوالی که کاربر را به سایت آورده است را نشان می دهد. به عنوان مثال، کلمه کلیدی “لباس” افراد زیادی را به سایت شما جذب نخواهد کرد. با این حال، کلمات کلیدی خاص مانند “لباس عروس زیبا” موثرتر هستند. بنابراین، می توانید از کلمات کلیدی خاصی برای به دست آوردن نتایج بهتر استفاده کنید.
تقسیم بندی بازار با گوگل آنالیتیکس چگونه است؟
وقتی از ابزار قدرتمند Google Analytics استفاده می کنید، تقسیم بندی بازار بسیار آسان می شود. بخش های پیشرفته این ابزار اطلاعاتی در مورد کاربران ارائه می دهد. از این اطلاعات برای ایجاد کمپین های مختلف برای هر نوع کاربر استفاده کنید. مخاطبان را بررسی کنید و کمپین ها را تنظیم کنید.
چرا با گوگل آنالیتیکس هدف گذاری کنیم؟
بسیاری از وب مسترها و صاحبان کسب و کار از گوگل آنالیتیکس استفاده می کنند، اما هدفی برای خود تعیین نمی کنند. شاید به این دلیل که آنها آن را بی فایده می دانند یا به این دلیل که با بخش های ضروری Google Analytics آشنا نیستند. واقعیت این است که هدف گذاری به شما کمک می کند تا تجربه بیشتری با این ابزار به دست آورید و منجر به تجارت سودآورتر شود. اگر این کار را نکنید، هیچ انگیزه ای برای مشاهده آمار و اطلاعات وب سایت خود ندارید. اگر این راه را ادامه دهید، هیچ اطلاعاتی در وب سایت خود دریافت نخواهید کرد.
گوگل آنالیتیکس چگونه به ما کمک می کند تا بفهمیم چه محتوایی در سایت بنویسیم؟
داده های این ابزار به شما کمک می کند تا درک کاملی از بازدیدکنندگان خود داشته باشید. با کمک این سرویس می توانید بدانید که کاربران چه محتوایی را دوست دارند و از کدام ابزار یا شبکه بیشتر استفاده می کنند. در این صورت محتوای بهتری تولید می کنید و مخاطب را راضی نگه می دارید.
مطمئن شوید که Google Analytics را برای کسب و کار خود جدی بگیرید
برخی از وب سایت ها دارای ترافیک ورودی بسیار بالایی هستند، اما می توانند نرخ تبدیل بسیار پایینی داشته باشند (نسبت تعداد افرادی که خریدار شده اند به تعداد کل افرادی که از سایت بازدید کرده اند). یعنی در صورت بروز چنین مشکلاتی در سایت شما می توانید از اطلاعات ارائه شده توسط گوگل آنالیتیکس در مورد مخاطبان و صفحات مختلف سایت برای ایجاد تغییرات کوچک یا بزرگ استفاده کنید. به طور خلاصه، تجزیه و تحلیل نرخ تبدیل شما را بهینه می کند و تمام ترافیک وارد شده به سایت شما و نحوه رسیدن آن به شما را اندازه گیری می کند.